la vida a l´escola és molt semblant a un viatge en tren: gaudim del trajecte i de la companyia que seu al nostre costat, imaginem altres móns a través dels vidres de les finestres, sentim la necessitat de compartir el temps del viatge amb els altres, i també la necessitat que els altres ens ensenyin quin és el seu destí. Inventem amb il·lusió el que ens espera al final del viatge, i gaudim de les olors que trobem a cada pas. Uns tenen somnis de sucre, altres de melicotó, altres fins i tot de pastís de crema; però tots tenim el mateix desig de créixer, i de moment, ho estem aconseguint.

diumenge, 30 d’octubre del 2011

RACÓ DE COSES POLIDES

El racó de coses polides ens serveix per imaginar, crear... i aprendre. Feim composicions, a vegades simètriques, a vegades no, a vegades col·lectives, a vegades no, a vegades molt pensades, a vegades no.
el racó de coses polides ens permet obrir la ment cap a l´abstracció, concentrar-nos, organitzar l´espai. Posem després paraules al que hem creat, un títol. En aquest racó plasmem amb diversos materials, que aniran canviant al llarg del curs, el que la nostra ment guia, el que les nostres mans necessiten, el que la nostra mirada crea... FEM ART!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada