la vida a l´escola és molt semblant a un viatge en tren: gaudim del trajecte i de la companyia que seu al nostre costat, imaginem altres móns a través dels vidres de les finestres, sentim la necessitat de compartir el temps del viatge amb els altres, i també la necessitat que els altres ens ensenyin quin és el seu destí. Inventem amb il·lusió el que ens espera al final del viatge, i gaudim de les olors que trobem a cada pas. Uns tenen somnis de sucre, altres de melicotó, altres fins i tot de pastís de crema; però tots tenim el mateix desig de créixer, i de moment, ho estem aconseguint.

diumenge, 30 d’octubre del 2011

EXCURSIÓ A S´ALBUFERA D´ES GRAU

El passat dijous 13 d´octubre vam tenir la sort de poder gaudir d´una excursió ben profitosa: una visita a s´Albufera d´es Grau.

Un cop allà, i després d´un llarg viatge amb autobus, ens vam trobar amb na Bego i na Júlia, les monitores que ens ensenyarien els secrets de s´Albufera. Vam fer dos grups, i mentre uns éren a la platja, els altres éren a veure les fotges de la bassa. Ens vam trobar dins el pinar tots junts per berenar. A cada espai vam fer unes activitats que ens van ensenyar a estimar la natura.
Entre d´altres coses vam aprendre que…
•S´albufera és una bassa molt grossa d´aigua salada (del mar) i dolça (de la pluja) mesclada
•Que allà hi viuen unes aus que es diuen FOTGES, que tenen el cos gris, el coll negre, el front i el bec blanc i els ulls vermells
•Que al camp hi viuen molts animals, i que podem saber que hi són gràcies a l´observació de les pinyes (senceres o rossegades)
•Que l´arena de la platja està formada per trossets molt petits d´escopinyes que s´han romput

A més, vam gaudir de les vistes del camp, de la platja, de les renous de la marina, i de
l´encant de s´albufera!

Aquestes només són unes quantes de les moltíssimes fotos que vam fer!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada