la vida a l´escola és molt semblant a un viatge en tren: gaudim del trajecte i de la companyia que seu al nostre costat, imaginem altres móns a través dels vidres de les finestres, sentim la necessitat de compartir el temps del viatge amb els altres, i també la necessitat que els altres ens ensenyin quin és el seu destí. Inventem amb il·lusió el que ens espera al final del viatge, i gaudim de les olors que trobem a cada pas. Uns tenen somnis de sucre, altres de melicotó, altres fins i tot de pastís de crema; però tots tenim el mateix desig de créixer, i de moment, ho estem aconseguint.

dijous, 28 de març del 2013

sa bateria de s´avi Joan, avi d´en Martí


S´avi Joan és un home amb una gran sabiduria i experiència, però sobretot podem destacar d´ell la seva passió per la música i la seva paciència. Va venir un dia a la nostra escola perquè és avi d´en Martí, que tenia moltes ganes que el seu avi compartís amb els seus companys i companyes el seu instrument tant preciat: una bateria preciosa. “Com sa dels Beatles”, va remarcar! I ens va ensenyar fotos i tot perquè veiéssim que sí que era igual. Amb molta amabilitat es va presentar, i ens va explicar, d´una manera molt entenedora, que volia compartir amb noltros la historia de la seva bateria. I així ho va fer, ajudat per les emocions i records que li venien de la ment i el cor, ens va donar una lliçó de vida que no oblidarem.
I quan destaco que la paciència és una de les seves virtuts més presents, és perquè va permetre que cada fillet i cada filleta que en tenia ganes, pugés al banquet de la seva bateria, i li mostres, individualment, un parell de ritmes. Després ens donava també una mica de llibertat perquè la fessin sonar com volien.
La bateria sonava tant bé i amb tanta intensitat que algunes altres classes també van voler participar de l´experiència. Des d´aquí agraïm de tot cor la col·laboració de s´avi Joan!!

























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada