la vida a l´escola és molt semblant a un viatge en tren: gaudim del trajecte i de la companyia que seu al nostre costat, imaginem altres móns a través dels vidres de les finestres, sentim la necessitat de compartir el temps del viatge amb els altres, i també la necessitat que els altres ens ensenyin quin és el seu destí. Inventem amb il·lusió el que ens espera al final del viatge, i gaudim de les olors que trobem a cada pas. Uns tenen somnis de sucre, altres de melicotó, altres fins i tot de pastís de crema; però tots tenim el mateix desig de créixer, i de moment, ho estem aconseguint.

diumenge, 3 de març del 2013

dimarts 5 de març anirem a visitar als avis i avies del geriàtric. ens esperen perquè ens volen ensenyar el que hi fan allà. i és per açò que vam decidir escriure´ls una carta, perquè sàpiguen qui som. a dins el sobre hi vam posar moltes coses. ja us explicarem com va anar.

la carta diu així:

Hola a tots!
Com esteis? Noltros esteim bé. Som els fillets i filletes de sa classe dels trens. Som 25 fillets molt joves, tenim 5 anys i alguns ja en tenen 6. Feim moltes feinetes i sabem pintar molt bé. Ja sabem moltes coses, i també esteim aprenent a llegir i escriure en lletra lligada. Sabem fer ses coses molt bé, perquè escoltam molt, pensam i practicam. Ja som molt grossos, ja que l´any que vé anirem a primer. A alguns de la classe ja ens borinen les dents, i a altres ja ens n´han caigut moltes!  Tots som molt amics i ens ho passam molt bé junts, jugam al pati a futbol, i també sabem inventar jocs nous.
Tenim moltes ganes de fer-vos una visita i conèixer-vos, i esperam que us ho passeu bé amb noltros.
I a voltros, què us agrada fer?
Alguns fillets i filletes de sa nostra classe són molt bons jugant a jocs de taula: n´Enric ja sap jugar a escacs, i li agradaria fer una partida amb algú de voltros, en Joan sempre juga a cartes i en Pau guanya al seu avi a les partides de dòmino. En Nan coneix un joc de cartes que es diu “assasí i policia”, n´Adrià Florit té unes cartes d´un llop, i en Gerard sap jugar a cartes d´Spiderman... voltros en sabeu de jugar a cartes?
A en Josep li agradaria saber si algun de voltros necessita una carrossa per caminar.
Us ha agradat sa carta? Esperam que us encanti!
Vos estimam molt, i us tindrem dins es cap quan no segueu amb noltros.
Els fillets i filletes de sa classe dels trens us diuen adéu!

Una abraçada!





tots vam firmar la carta

alguns fillets i filletes van fer dibuixos per regalar als avis i avies

na Teresa va decorar el sobre de la carta

alguns fins i tot els van escriure un trosset de conte

na Marta, na Mar G. i na Teresa els van fer un abecedari




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada