la vida a l´escola és molt semblant a un viatge en tren: gaudim del trajecte i de la companyia que seu al nostre costat, imaginem altres móns a través dels vidres de les finestres, sentim la necessitat de compartir el temps del viatge amb els altres, i també la necessitat que els altres ens ensenyin quin és el seu destí. Inventem amb il·lusió el que ens espera al final del viatge, i gaudim de les olors que trobem a cada pas. Uns tenen somnis de sucre, altres de melicotó, altres fins i tot de pastís de crema; però tots tenim el mateix desig de créixer, i de moment, ho estem aconseguint.

dimarts, 11 de setembre del 2012

s´ha acabat l´estiu!! recordau que us vaig dir que en acabar l´estiu començarieu P5 i que vindria una mestra nova? idò ja us espera! es diu Aroa i estarà amb voltros fins nadal... mentre jo cuido a n´Uma, que cada vegada està més espavilada! tots els que encara no la coneixeu veureu com està ara a la foto de més amunt... prest us visitarem a sa classe perquè la pogueu conèixer! duis la motxilla carregada d´il·lusió i ganes d´aprendre! que tingueu un bon començament de curs! una abraçada! Marga i Uma

4 comentaris:

  1. Marga, moltes gràcies per mantenir-nos informats!! en Martí està molt emocionat per començar demà P-5 i tornar a veure a tots els seus amics i amigues. Desitjam que n'Uma i tu esteu molt bé i que continueu gaudint d'aquesta etapa. Una abraçada!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. moltes gràcies família! ja sé que tots han començat molt bé a p5 amb n´Aroa, quan els vaig anar a veure en Martí ja em va explicar un munt de coses... per cert, molts anys Martí! sé cert que sa festa va ser un èxit! esper que aquests 5 anys et duguin moltes alegries!! un beso!

      Elimina
  2. MARGA, Mos va agradar molt que N'UMA vingués a veurer-mos a sa classe, ja que jo encara no la coneixia. Feia molta oloreta!!! Gràcies. PAU

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pau... ja ets tot un homenet! no t´havia vist en tot s´estiu i has crescut molt! sé cert que aquests trimestre amb n´Aroa aprendras moltes coses noves, disfruta-ho! Betlem, toooots van voler olorar el passante que duia n´Uma..! són encantadors... un beso a en Pau i família!

      Elimina