la vida a l´escola és molt semblant a un viatge en tren: gaudim del trajecte i de la companyia que seu al nostre costat, imaginem altres móns a través dels vidres de les finestres, sentim la necessitat de compartir el temps del viatge amb els altres, i també la necessitat que els altres ens ensenyin quin és el seu destí. Inventem amb il·lusió el que ens espera al final del viatge, i gaudim de les olors que trobem a cada pas. Uns tenen somnis de sucre, altres de melicotó, altres fins i tot de pastís de crema; però tots tenim el mateix desig de créixer, i de moment, ho estem aconseguint.

dimecres, 2 de maig del 2012

na Majo ens vé a contar un conte!


EL PETIT SERAFÍ

El passat dilluns 30 d’abril la mamà den Martí, na Majo, va venir a sa classe per explicar-nos un conte que ens va fer riure molt. La història tracta den serafí, un fillet que sempre deia: ho vull tot per jo! I mai, mai, mai, compartia les coses amb els altres. Una nit, en anar-se’n a dormir enfadat perquè els seus pares no li havien volgut comprar el que els havia demanat, va desitjar una vegada més tenir-ho tot per ell, i aquesta vegada el somni es va complir. A l’endemà, tot el que volia se li aferrava al cos com si fos un iman... i després sabeu què va passar? Idò demaneu als vostres fills com continua la història!
En Martí va fer de Serafí i ajudava a explicar el conte a na Majo, ho tenien ben preparat!

Amb la visita de na Majo vam entendre que la millor forma de ser feliç és compartint el que tenim, i ella ens va explicar també que una bona forma de compartir és aportant coses que no necessitem a Càrites, lloc on ella treballa, i que s’encarrega de proporcionar-ho a la gent que en té necessitat.

Moltes gràcies Majo i Martí per un conte tan fantàstic!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada