la vida a l´escola és molt semblant a un viatge en tren: gaudim del trajecte i de la companyia que seu al nostre costat, imaginem altres móns a través dels vidres de les finestres, sentim la necessitat de compartir el temps del viatge amb els altres, i també la necessitat que els altres ens ensenyin quin és el seu destí. Inventem amb il·lusió el que ens espera al final del viatge, i gaudim de les olors que trobem a cada pas. Uns tenen somnis de sucre, altres de melicotó, altres fins i tot de pastís de crema; però tots tenim el mateix desig de créixer, i de moment, ho estem aconseguint.

dimarts, 10 d’abril del 2012

AVIONS DE PAPER

Un dia vam fer a la classe una activitat a través dels nostres desitjos amb avions de paper, tot venia de la historia de na Sussanna, una filleta que se´n anava a córrer món en avió, perquè pensava que tenia molts desitjos per complir. Finalment s´adonà que la seva felicitat i tot el que volia ho havia deixat a casa…
Noltros vam voler escriure els nostres somnis en un avió de paper, i després els vam fer volar. En demanar als infants què era el que els havia agradat més de l´activitat uns deien: el conte de na Susanna, altres deien que anar a jugar amb els avions de paper… ningú va mencionar el seu desig. I conversant sobre això ens vam adonar que, com na Susanna, la felicitat la tenim al nostre costat, en les coses més petites.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada