la vida a l´escola és molt semblant a un viatge en tren: gaudim del trajecte i de la companyia que seu al nostre costat, imaginem altres móns a través dels vidres de les finestres, sentim la necessitat de compartir el temps del viatge amb els altres, i també la necessitat que els altres ens ensenyin quin és el seu destí. Inventem amb il·lusió el que ens espera al final del viatge, i gaudim de les olors que trobem a cada pas. Uns tenen somnis de sucre, altres de melicotó, altres fins i tot de pastís de crema; però tots tenim el mateix desig de créixer, i de moment, ho estem aconseguint.

diumenge, 8 de gener del 2012

VISITA DELS PATGES A L´ESCOLA!

els patges van venir, tal i com ens havien dit a la carta! i van arribar en barca pel pati dels grossos acompanyats d´animals i personatges animats! ens van saludar, ens van fer riure... i van voler escoltar el nostre vers de nadal! ho vam fer beníssim i tothom ens va aplaudir! després vam pujar un per un a l´escenari del menjador de l´escola, on hi havia els patges asseguts, i ens van donar caramels a canvi de la carta. Després ens van donar uns regals per la classe, i quan els vam obrir vam veure que justament ens van dur el que haviem demanat per tots: una pilota per treure-la al pati els divendres, i tres sabons d´olors diferents per rentar-nos les mans! (de xocolati, de flan, i de fruits del bosc), a més, també ens van dur un joc per jugar a l´ordinador de la classe, i una carta que deia que en tornar a la classe després de les vacances, tal vegada ens durien un parell més de regals!
després de tantes emocions, vam gaudir d´un berenar conjunt amb tots els nostres companys d´educació infantil de l´escola, amb els berenars que vam dur tots per compartir, i na Silvia, la mare d´en Jeroni, i na Corretja, la mare de na Teresa, van ajudar a l´escola col·locant i organitzant els berenars, i repartint el que ens feia més gana! va ser tot boníssim!

mireu algunes imatges!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada