la vida a l´escola és molt semblant a un viatge en tren: gaudim del trajecte i de la companyia que seu al nostre costat, imaginem altres móns a través dels vidres de les finestres, sentim la necessitat de compartir el temps del viatge amb els altres, i també la necessitat que els altres ens ensenyin quin és el seu destí. Inventem amb il·lusió el que ens espera al final del viatge, i gaudim de les olors que trobem a cada pas. Uns tenen somnis de sucre, altres de melicotó, altres fins i tot de pastís de crema; però tots tenim el mateix desig de créixer, i de moment, ho estem aconseguint.

dijous, 3 de novembre del 2011

molts anys martí!

EN MARTÍ VA SER EL PRIMER EN FER ANYS A LA CLASSE NOVA! ARA TAMBÉ EN TÉ 4!

2 comentaris:

  1. QUE GUAPOS I GRANS QUE US FAREU CADASCÚ DE VOSALTRES AQUEST ANY. PUJAU TOTS I TOTES AL TREN DE LA CLASSE DE P-4. AQUEST TREN ÉS MÀGIC, FANTÀSTIC, I INNOBLIDABLE, AQUEST TREN US ENSENYARÀ A COMPARTIR, A JUGAR, A RIURE, A AJUDAR ALS ALTRES I A MOLTES ALTRES COSES. OBSERVAU TOT EL QUE TENIU AL VOSTRE VOLTANT I ESCOLTAU BÉ TOT ALLÒ QUE US RODEJA. TOTA I CASDACUNA DE LES EXPERIÈNCIES QUE VISQUEU US AJUDARÀ A CRÈIXER. SORT I VENTURA EN AQUEST VIATGE TOT JUST HEU COMENÇAT

    ResponElimina
  2. quan,d´aquí a una anys totes els fillets i filletes de la classe puguin llegir els vostres desitjos, segur que estaran ben orgullosos de la gent que tenen al voltant. gràcies! per cert, crec que l´enllaç que em vas comentar, ja funciona!

    ResponElimina